Χωρίς κατηγορία

Συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία. Εκδοτική Σφεντόνα

Την ποιητική συλλογή: Παρανοήσεις Φυσικής Ιστορίας, του Δ. Ντισό, μπορείτε να την προμηθευτείτε στα εξής σημεία διάθεσης:

Ηλεκτρονική παραγγελία:

Η λίστα ανανεώνεται διαρκώς.

Ιανός

Ακυβέρνητες Πολιτείες

Πρωτοπορία

Φυσική αγορά

Σφεντόνα Καφέ Αρτ

Ολυμπιάδος 50, Άνω Πόλη

2310237774

Ποέτα Καφέ – Βιβλιοπωλείο

Αριστοτέλους 34, Κέντρο

Ακυβέρνητες Πολιτείες

Αλ. Σβώλου 28, Κέντρο

Δημόσιες βιβλιοθήκες

Δωρεάν ανάγνωση και δανεισμός

Βιογραφικό συγγραφέα Δ. Ντισό

Γεννημένος το 1982 στην Αλβανία, από Βλάχους γονείς καταγόμενους από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, βρέθηκε το 1995 στην Θεσσαλονίκη, αντιμέτωπος με νέες προκλήσεις, εφοδιασμένος με 3 ελληνικές λέξεις και μια αστείρευτη δίψα για μάθηση και έρευνα.
Είναι πατέρας δυο παιδιών, επιχειρηματίας και λάτρης της τέχνης.

ΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
Η πρώτη του ποιητική συλλογή, με τίτλο “”Παρανοήσεις Φυσικής Ιστορίας”, υπότιτλος “τέχνες και επιστήμες”, κυκλοφορεί από τον Μάρτιο 2023 στα βιβλιοπωλεία, από την εκδοτική Σφεντόνα Reversed E. Σε αυτην, συμπεριλαμβάνονται 2 έργα ζωγραφικής του και 14 σκίτσα.
Αυτό το καλοκαίρι, ο πίνακας του “Close Call”, ακρυλικά και ενσωματωμένη πέτρα, συμμετέχει στην έκθεση “Εν δυνάμει”, στο Container Art Cafe

ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ
Είναι συλλέκτης έργων τέχνης, διαθέτει μια πλούσια συλλογή με αντίκες, μέρος της οποίας εκτίθεται στο καφέ της Σφεντόνας. Η προσεγμένη, συνολική διακόσμηση του χώρου είναι μια καθημερινή, τακτική του ενασχόληση. 
Έχει ιδιαίτερη προτίμηση στις παλαιότερες εκδόσεις βιβλίων. Μέρος της προσωπικής του βιβλιοθήκης διατίθεται προς ανάγνωση στο καφέ Σφεντόνα. Πρόσφατα επέκτεινε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες δημιουργώντας την εκδοτική της Σφεντόνας. Βρίσκει ηρεμία και αρμονία ανάμεσα στα πάμπολλα φυτά και λουλούδια, τα οποία επιμελείται προσωπικά.
*
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΜΕΣΩ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗΣ, ΣΦΕΝΤΟΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ 50 – 54633 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Κριτικές

Κριτική: καθ. Θ. Μουσόπουλος, στο sparmatseto.gr, Ανάγνωση ποιήματος “Αντικατάσταση”, από τον κ. Μποσκοΐτη. Κριτική:. Χαρά Καλλιανίδου